långa inlägg standard!

fredag: Var jag vi tjejer hos fanny och hade tacokväll, jättemysigt verkligen! sen åkte jag och lina tidigare men vi splittrdes i stan för vi skulle åt olika håll, jag mötte upp tjejerna vid fyrisskolan det var midnightmadness, innebandy tunering i skolan och många från skolan var där, var roligt men började bli trött runt halv tre då mötte jonte mig i stan så gick vi hem till han och sov.
lördag: mamma hämta mig rätt tidigt från jonte för mådde sjukt illa..  hann leka lite med vendela jontes lillasyster, världens sötaste unge dock! sov en stund , sen kom bea till mig och vi mötte upp jessi och fanny för lite partaj, vi förade hos isak med massa sköna människor, sen gick vi till en lokalfest precis bredvid isak en halvtimme var vi där bara, sen tog vi bussen till rasbo, riktigt lyckad kväll må jag säga!
söndag: vaknade upp själv tråkigt nog, åkte och träna sen gick mamma och jag och åt på unico sen kolla vi på bio, hamilton, bästa platserna högst upp i mitten! riktigt bra helg!
måndag: MVG på mitt matteprov, cheeeck! träning med stenhagen, aldrig mer saga. Jonte var hemma när jag kom hem och han sussa här, vi kunde inte somna fören tre så sjukt trött!
tisdag: träffade jonte en snabbis sen tränade jag och jessi på friskis och svettis i två timmar hem äta, ett samtal med en vän och nu sova. skönt natti!
Stylade sebbe!
några bilder från dom senaste dagarna.

hola!

sjukt seg som vanligt.. blit alltid ett lång inlägg men det får ni leva med.
fredag: Gick jag och julia på stan för att köpa present till frida som fyllde 18 år! sen åkte vi hem till bea på kvällen och även linnea följde med! vi hade myskväll med massa gott och spela spel. Jag fick även skjus av gustav hem, gullen!
lördag: spenderades hos emila på förmiddagen, sen kollade vi på hockey lite senare på eftermiddagen, sen skjusa ebba mig till frida som hade tjejmiddag och förfest. Riktigt lyckad. Mycket folk kom även dit och eftersom det bara var natta och frida som kunde gå ut så åkte vi andra tjejer till sunnersta hos fredrik och där var det massa nytt folk och många man även kände, riktigt lyckad kväll! sen tog vi bussen till stan igen och jag träffade emila, martin och julle på stan en snabbis, sen kom gustav och hämta mig julia och fanny och skjusa hem oss till mig och jag somna bredvid mina änglar.
söndag: vi vaknade av att mamma skratta åt oss för vi såg ut som avdankade åsnor på riktigt! vi tog en dusch medan mamma fixade frukost, sen åkte dom hem för vi skulle fira mormor som hade gjort tacos och bakat osv, världens bästa mormor!
Måndag: skola, sen träning och efter träningen så åkte jag hem till emila och sov där, riktigt mysigt.
tisdag: vakna bredvid min pingla som fortsatta sova medan jag stressa till skolan! tränade friskis och svettis med jessica, sen åkte jag till johanna och sov där.
onsdag: skola, matteprovet gick rätt bra faktiskt! efter skolan så åkte jag och johanna hem till henne och åt lite innan vi åkte till friskis och svettis och körde pass en timme och gym en timme, jullan kötta även med oss!
kom hem till mat på bordet, nu har jag duscha och tänkte packa till fyrishov med klassen i morgon. ska sova själv ikväll och tycker verkligen det är jättejobbigt!! skulle sovit med emilia men hon skulle plugga :(
ni kanske inte orkar läsa allt men det var mina senaste dagar och riktigt bra dagar har det varit :D orkar inte ladda upp bilder..
ta mig till värmen!!

xoxo

nu var det länge sen igen ska skärpa mig!
måndags: tränade med stenhagen sen somna jag bredvid min pärla emilia.
tisdag: stressade till bussen från emilia, skola, hem till johanna åkte till friskis och svettis och kötta i 2 timmar!
onsdag: skola, tränade på friskis och svettis med johanna sen sov jag hos henne och vi försov oss så stress igen på torsdag morgon men vi klarade dagen och gick hem till henne och åt mellis sen tog vi bussen till friskis och kötta i två timmar! nu ligger jag i sängen och precis duschat, sjukt sleten. ska vila fredag och lördag från träning. ska bli riktigt skönt me helg.



bild från idag med mina pärlor på friskis&svettis

funkar inte att lägga upp mer bilder så fixar det i morgon. godnatt och sov gott!

ojoj lång inlägg

ojoj nu har jag inte hunnit blogga men tänker berätta om min helg!
torsdag: inget speciellt förutom att jag och johanna åkte och träna på friskis&svettis i 2 och en halv timme.
fredag: efter skolan åkte jag,johanna och julia till friskis& svettis och träna i 2 timmar sen skyndade jag mig hem till ebba där adele,hedvig,julia,sara och ebba befann sig och självaste ebba sotd för middagen och efterrätten, otroligt gott! sen fick vi skjus hem av gustav :) Julia somna hos mig

lördag: vi vakna halv nio för att åka till stan för att möta upp tjejerna på hemköp för att köpa lite gosaker sedan bussen till matilda och sjöng för henne och överraska henne på morgonen, så kul att hon inte hade märkt något. Vi åt en brunch med pannkakstårta och massa gosaker, blev mycket prat och skratt. Älskade vänner! sen möte jag och julia upp emilia och åkte till ishallen för att kolla på grabbarna, sjukt roligt att kolla hockey faktiskt! efter det fick vi springa till bussen som vanligt och julia åkte hem och pillan och jag satte oss och fika och prata i timmar. Sedan åkte jag till johanna där julia även befann sig sen tog vi bussen till vattholma och spela poker mer grabbarna. SJUKT rolig kväll, vi tog bussen hem vid 02.00 hem, jag somnade hos johanna.
söndag: vi vakna runt 10 och gjorde hängfrulle, sen kolla vi på en rulle sedan åkte vi till durango och åt en sallad sen hämta julias mamma oss och skjussa oss till friskis&svettis så vi har träna 2 timmar, Kom nyss hem och har duschat ligger nu i sängen och ska  sova. i morgon har vi stylist hela dagen och en matte lektion. älskar min linje!
jag älskar dig

första skoldagen 2012

Det var enklare än vad jag trodde att komma upp ur sängen i morse! på bussen träffade jag på amanda en saknad tjej! Inget speciellt hända idag i skolan förutom att jag träffa alla vänner igen, och fick knippsa mitt lås första skoldagen, bra jobbat diddi! suck.. aja idag ska jag träna med stenhagen och anledningen till det är att min fina vän emilia spelar det så ska testa idag, så snart ska jag bege mig till pillan innan träningen. så kvällen avslutas på ett mycket bra sätt!

Lycka

Igår kom jonathan till mig och vi åt, spela badminton, gick en promenix, kolla film, och låg och prata i timmar innan vi somna. vi försökte gå upp lite tidigare men vi kom väll upp vid kvart över 11 och åt frukost, sen åkte jag till stan för att träffa julia och vi åt och prata i timmar vi med, behövligt. skulle träffa min kusin men hade jätteont i magen så åkte hem och nu sitter jag med en kopp te bredvid mamma. Som sagt det här lovet har varit riktigt bra och tyvärr nu är det slut men jag saknar faktiskt min klass så ska bli kul att träffa alla igen! Har måla naglarna, gjort en ansiktsmask och ska fixa kläder till i morgon sen lägger jag väll mig och kollar på en rulle med mammsi.
bilder från dom tre senaste dagarna.

ska vi göra något äckligt baby

mysig kväll i förigår hos min fina vän bea. Igår fikade jag med linnea på årummet, vi satt i timmar och prata och det var behövligt må jag säga. Sen hämtade jonte och hans kompis mig på stan så åkte vi hem till mig och jone laga mat till oss, jag är ju inte mycket och hänga i grannen när man pratar om matlagning måste jag säga tyvärr.. iallafall sen kom ebba och hämta oss och vi lämna av jonathan sen skjusa hon mig och julia till sunnersta där jessi, bea och linnea var. Vi hade twigliht maraton men orkade bara kolla på två sen åkte julia och linnea hem och vi andra spelade  monopol till 04:00 vi kunde inte sluta och jävlar vilken camp det blev haha, jessis lillasyster emma var med också lillskrutan. Nu ska jag laga mat åt tjejerna, stekt ägg står på menyn det kan ju liksom inte va så svårt? Idag ska jag träna, och va med jonte tror jag, för sjukt sleten idag, måste vända tillbaka dygnet nu.
Bilder kommer senare för datorn dör nu..

klackarna i taket

igår kväll åkte jag hem till jonte och kolla på film där och myste, sen kom mamma och hämta mig och vi gjorde skagen mackor md advokado. Det kan ju vara det godaste man kan äta! Iallafall somna runt 02.00 efter att jag och mamma suttit och prata om allt och inget. Idag har jag städat min garderob som tog mig 4 timmar att göra, men skönt när det är klart, nu hittar man allt igen. Just nu befinner jag mig hos fina jessica, vi ska börja göra oss i ordning för kvällen för senare ska vi till bea och tjejerna kommer dit, sen får vi se vart vi åker. sjukt taggad!!
Två bilder från veckan på mig och älskling jessi!

då var man igång igen

hej hopp!
jag har haft en bloggtorka som ni kasnke märkt, men börjar nu igen dels för mina flickor tvingar mig och dels för att jag vill skriva av mig och kolla tillbaka. Lovet har varit riktigt bra, bio,festande,myskvällar,träffat nytt folk, ja allt möjligt. Kunde inte spendrea mitt lov på något bättre sätt en vad jag gjort.
Igår var linnea, jag och julia hos bea, vi pratade i timmar så jag fick träningsvärk i munnen helt sjukt, sen spelade vi med andra ord och det spelet är så jävla stressigt men sjukt kul. Riktig kamp blev det på slutet! efter vi spelat satte vi oss i jacuzzin i flera timmar. Efter ett tag kom en svart katt med gula ögon och hälsa på oss, riktig häxkatt, kommer aldrig klappa en katt igen usch, asså katten hoppade verkligen ner i poolen, nästan. Ja ni kommer nog aldrig förstå så dags att sätta punkt på det. Sedan blev det ishockey och vi lät som huliganer som älskade ishockey över allt annat, men spännande var det faktiskt! vi somna runt 06.00 med 3 tjejer bredvid mig trångt men mysigt.
Idag vakna julia med knävärk och hennes knä var som en boll så inge festande för oss ikväll, får se vad som planeras nu eftersom vi har en handikappad julia med oss. Nej men vi hade jättemysigt åh mina fina.

RSS 2.0