<3

Världens finaste pojke kom hem med mat och överraska mig för jag inte ätit något, han gör mig till världens lyckligaste tjej.


Kvällens bilder


Världens finaste


<3

Söndag till måndag sov min älskling här, somnade vid halv 4 så väldigt trött efter tre timmars sömn, när jag kom hem från skolan var jonte här vi kröp ner i sängen och gosa sen åkte han till sin träning, jag somna 18:00 men smink, kläder och en obäddad säng och vakna tisdag morgon 05:50 fatta inte hur jag lyckades med det men utvilad är jag det är en sak som är säker! Fick vg på mitt matteprov :)! Efter skolan gick jag och Magda på stan sen åkte jag hem och plugga, snart kommer julias familj och hämtar mig vi ska på basket i fyrishov! Puss diddan



Välkommen till uppsala

Fredag : jonte jag och julia var på stan ett tag sen åkte jag och julia och köpte pizza sen kom Simon, jonte och Julia kom till mig och även Jacob och Fanny men dom åkte efter en stund, vi föra här sen skulle vi egentligen åkt till Måns men blev inte sp tydligen, vi gick till mcd och sen tillbaka till mig, jonte och Julia sussa här, jonte hade match dagen efter så han hoppa ur sängen, jag och Julia sov vidare, lördag träffa jag jonte igen sen var jag sp trött så hade bara hemmakväll, behövligt! Gick upp tidigt i morse för hade match så mamma och jag hämta Emilia sen åkte vi till samlingen, match ända i Gävle, det var min första match och fick in ett mål, vi torska tyvärr men kul att lira! Snart kommer min baby hit och vi ska mysa och kolla film även Mammi :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3035729/images/2012/pic_191295625.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3035729/images/2012/pic_191295625.jpg" class="image">


18:58

Vi hade riktigt mysigt och prata hela natten! Idag bakade jag och Jessica scones till tjejerna sen åkte jag till tandläkaren och när jag kom hem satt mamma och jonte och fika sen satt kg och jonte och prata om allt.. Lite jobbigt blev det men iallafall nu väntar jag på mamma hon ska köpa lite gott och vi ska kolla film, ingen lust att göra något annat nu Puss

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3035729/images/2012/pic_190837056.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3035729/images/2012/pic_190837078.jpg" class="image">


If you are happy, i'am happy


Jessicas place

Igår åkte vi till Jessica och åt middag ned hela familjen, sen åkte vi pulka med Emma och hennes 2 kompisar, pulka är fan livsfarligt! Alla kom hem med ngt sår! Men jessicas var värst alla gånger! Trötta Blev vi så vi tog bussen hem och satte oss med en semla, chaite och kollade på bb, sen la vi oss och kolla en rulle sen somna vi.
Idag har jag och Jessica varit på stan och dela ut våra cvn som vi gjorde igår, Gud vad skönt det kändes och vuxenpoäng till oss! Ikväll ska jag vara med Matilda, Jessica och Julia, vi ska mysa med massa gott, vi hörs senare för snart kommer dom och hämtar mig puss


baby

har precis ätit en underbart god frukost som mammi hade gjort som stod på bordet  när jag vakna, snart ska jag träffa min saknade jessica, vi ska göra lite ärenden på stan sen ska vi gymma sen hem och baka semlor och kolla på någon bra rulle, bara mysa med finaste, kan det bli än bättre tisdag kväll ? svar: nej. ska snart göra mig i ordning och packa ihop en väska sen rullar vi mot sunnersta. Hoppas eran kväll blir lika abra som våran puss
farmor och farfar, två härliga lyckopiller!

p.s i´m in love

jag har inte skrattat och mått så bra som jag gjorde igår med världens bästa sällskap! just nu ligger jag i sängen och försöker aktivera min nya lur, fick en helt sprillans när jag skulle hämta ut min mobil från lagning, liivs! tränade nyss både med a och u laget så rätt så sleten nu faktiskt, ska försöka ta tag i mobilen så den blir klar sen ska jag sussa så skönt i min gosiga säng. ciao bella

måndag

igår hämtade mamma och jag julia i sunnersta sen åkte vi och handla, vi lagade mat och bjöd hit jonathan på mat, vi gjorde trerätters, sen spelade vi med andra ord sen kollade vi på big brother. Sen tog vi bilen till sunnersta och överraska bea och sa hejdå, vi hade allsång i billen också myskväll, sen åkte vi hem till oss igen och kolla klart på bigb brother, jonte och julia sov här och oj vad vi åt gosaker igår ojojoj...
idag vakna vi till frukost på bordet som mamma gjort, vi åt sen la vi oss och kolla film, dom åkte precis och mamma och jag ska kolla en till rulle.
ikväll har jag träning sen vet jag inte vad jag ska göra, min mobil är klar från lagningen nu, så sjukt glad!
ciaoo
saknar dig pillis

student


lördag 14:07

just nu ligger jag i sängen efter en super god lunch som jag styde ihop, lax, sallad och massa nyttigheter!
igår efter skolan fikade vi tjejer och fira bea, sen åkta jag, julia och adam hem till bea där familjen stenmark bjöd på oxfile och tårt, mycket gott och trevligt! sen åkte jag hem tll jonathan och vi gick till isak och kollade film sen gick vi hem till jonathan igen jag sussa där, vi har inte sovit så mycket i natt för vi vaknat hela natten, fråga mig inte varför! vi gick upp runt halv 11 och åt frukost och prata med hans familj sen åkte jag hem vid halv 2.
idag ska jag nog hem till tove där fler tjejer kommer befinna sig, fest eller bara middag återstår att se, tror jag ska sova lite nu innan ikväll, stadigt trött..
min mobil är på lagning så blir inte så mycket bilder nu tyvärr..
gammla bilder

FRÅGESTUND

ifall någon har någon fråga så kommentera gärna! jag har döljt frågorna så skriver jag ut dom den puss

utan varann skulle vi få fnatt

alla hjärtans dag firades med min fina jonte, han och mamma lurade mig otroligt mycket! mamma lura bort mig så jonte kunde laga middag och efterrätt åt oss, så när jag och mamma kommer hem så är det ljus och musik och middag på bordet, så fint! satt och prata i timmar, sen kolla vi film och han sussa hos mig.

onsdag och torsdag är inga speciella dagar, osndags ahade vi öpper hus så gick i skolan till 20:00 men min älskade johanna ska åka ivääg till malaysia i 16 dagar så sov hos henne i natt så vi han spendera lite tid tillsammans. jag kommer sakna henne så mycket världens finaste johanna. I morse grät vi floder när vi skiljdes, trodde inte det skulle bli så jobbigt vi ses liksom om 16 dagar, men när man träffas varje dag och en av dom viktigaste i mitt liv så känss det piss utan henne.

Nu sitter jag här med amanda och nathalie vi hade nyss engelska prov, snart gympa, ikvälls ska jag träna med syster sen kanske träffa jonathan.

nu måste vi gå och byta om puss

monday morning

igår kväll kom jonathan förbi mig och kolla klart på wallander, myste och prata lite innan han gick hem. Idag har vi haft en hur chill dag som helst, pratat om kurser som vi måste välja om en vecka och nu en uppgift om fackprat, men har lämnat in uppgiften så är klar nu och väntar på att få sluta. Efter stan ska jag på stan men min fina vän amanda och leta efter att par svarta byxor och hämta en sak jag fixa på stan i fredags, sen rullar vi med bussen hem och pluggar till matteprov i morgon som kommer vara sjukt svårt..

amanda,jag och johannis, mina favoriter.

monday morning

igår kväll kom jonathan förbi mig och kolla klart på wallander, myste och prata lite innan han gick hem. Idag har vi haft en hur chill dag som helst, pratat om kurser som vi måste välja om en vecka och nu en uppgift om fackprat, men har lämnat in uppgiften så är klar nu och väntar på att få sluta. Efter stan ska jag på stan men mina fina vänner agnes och amanda och leta efter att par svarta byxor och hämta en sak jag fixa på stan i fredags, sen rullar vi med bussen hem och pluggar till matteprov i morgon som kommer vara sjukt svårt..

amanda,jag och johannis, mina favoriter.

söndag igen

fredag: började med att vi åt en hej dundrar middag hos jullan, vi var själva och hade hur mysigt som helst, senare rulla vi mot bea där även linnea också befann sig, vi pratade om sommaren, planerar att åka till spanien själva! sen kolla vi på film och sedan gick jag och julia och sov hos henne.
lördag: vakna hos jullan, tog busssen till stan sedan vidare till mig, vi handla med mamma och gjorde tacos och myste, vi valde en lugn helg istället för övervåla, sen gick vi till jonte kollade på gladiatornerna sen kom isak och vi fyra spelade med andra ord osv. riktigt mysig kväll!Julia sov hos mig.
söndag: vi vakna runt halv 11 gjorde en häng frullesen åkte vi till stan, jag köpte friskis kort för min var slut sen åkte jag hem och plugga. Nu kollar mamma och jag på wallander och bara myser. Skola i morgon lockar inte så mycket men alla hjärtans dag på tisdag som lockar lite mer. 2 prov denna vecka som känns lite tungt men det rullar annars :)
jag saknar er

Du vet mycket väl vad du gjort

Nu var det länge sen jag skrev igen, så dålig på att uppdatera men känns inte som jag har tid med träning och skola. Men kan berätta kort om min helg!
Fredag: Sofie Borg hade födelsedagsmiddag, otroligt mysigt hade vi, och gomat! Sen kom
Ebba och hämta mig och jullan sen åkte jag till Jonathan och sussa där.
Lördag: vakna hos Jonte på golvet, hade tydligen vägrat lägga mig någonstans.. sen när vi kommer upp från duschen står Julia i Jontes hall sleten som ba fan haha skrittan! Vi satte oss och prata in gårdagen och fick ett gott skratt, sen tralla jag och Julia till McDonalds, standard dagen efter. Sen gick vi hem till mig och sov ett tag sen gick vi på bio vid nio, en gång i Phuket, otroligt rolig film! Julia somna hos mig, söndag träffade jag Jonte.
Måndag :igår kom Jonte till mig, käka lite mellis innan jag åkte till träningen, skulle egentligen bara tränat en träning men à lagstränaren ville att jag skulle träna en till träning, kul eftersom JG precis Bytt, sen på vägen hem var Jonte hos mig och han hade min nyckel och jag hans mobil så kom inte in iporten men det löste sig tillslut! Kom hem till en middag och tända ljus, kyckling i h klyftpotatis stod på menyn, hoppa in i duschen sen somna vi.
Tisdag: stress morgon, nu sitter vi i bibblan och ska träna på engelskan men går inte så bra! Hehe.. Nu funkar bloggappen så kan skriva mer :)

RSS 2.0